dissabte, 11 de desembre del 2010

Catalònia 5 Tivissa 1

La més gran golejada de la temporada
( de moment )

En una tarda en que el fred acompanyava prou, els del Cata, avui dirigits per Manel Canalda, han estat capaços de fer-ne 5 . Tot i que, sense desmerèixer el rival, el Tivissa està en llocs de descens. El partit, per als interessos verds i blancs, no començava tot el bé que calia esperar, però; al minut 2 els de la Ribera aconseguien marcar després del llançament d'una falta que el davanter rematava sense cap oposició ( foto ). L'empat no es feia esperar i arribava en un xut d'Alfonso que entrava fregant el pal esquerre del porter ( foto de dalt ), més tard, Leandro, aprofitant una bona passada entre línies, feia el segon i confirmava la remuntada momentània que, a la segona meitat s'acabaria de confirmar.

Efectivament, al tornar del descans, amb la incertesa d'un resultat ajustat que no permetia la tranquil·litat, han anat passant els minuts fins al 12, quan Antoni després d'una paret amb Tomás marcava el tercer del Cata. Amb el marcador clarament a favor és quan s'ha vist millor joc, aixi, producte d'aquest i de les continues arribades , al minut 22, el Tivissa ha comés un penal sobre Antoni que Pons ha transformat en el 4-1. ( foto ) El cinquè i definitiu també l'ha marcat Antoni que, davant la mitja sortida del porter, li ha col·locat a la seua dreta .

Mai me'n recordo de posar els canvis, avui sí: A la segona meitat han entrat Herrero, Pons, Pani i Marc en substitució de Dani, Aleix, Alfonso i Francesc