A Tercera Catalana

Objectiu ( i més) aconseguit
Sabeu que mai destaco especialment ningú per sobre dels altres, però avui faig una excepció amb Pau, s'ho mereix.
Com si d'un castic es tractes, ens heu fet pati
fins l'ultim partit i fins l'ultim segon. U a zero i de penal. Però bé, bé està el que bé acaba. El partit no ha donat la sensació en cap moment que estes dominat de manera clara, i el rival semblava molt motivat i en cap moment a donat la sensació que no és jugues res, més bé tot el contrari.
Al contrari que els darrers partits, les ocasions al llarg de l'encontre no han estat cap cosa de l'altre mon ; nomes contades oportunitats a la primera part, xuts d'Alfonso ( foto) i Leandro i un remat de Sergio . El mig del camp no s'ha controlat i les pilotes no arribaven en condicions a la davantera. Al minut 13 Pau feia la primera de les 2/3 aturades de gol del partit ( foto ) i al 21, en una pilota que queda solta dins l'àrea del Ginestar, el porter, prop de la ratlla de l'àrea gran pega una puntada de peu a Sergio (o Oscar?) -segur que era Oliver- que havia arribat primer a la pilota i l'arbitre senyalava penal. A Pons no li ha tremolat el pols ( i si li tremolava, no s'ha notat ) 1-0 (foto). En definitiva, el partit ha continuant sense donar massa sensació de que podes augmentar-se el marcador, aquesta sensació, més aviat la donava el Ginestar. Suposo que també ha hagut un cert agarrotament psicològic.
En qualsevol cas, victòria, que és del que es tractava i a Tercera Catalana.

Enhorabona i felicitats a tots
Al llarg de la segona meitat han anat entrant Ernest ( que s'ha lesionat pocs minuts després ), Aleix, Marc, Herrero i David. Qui, per cert, ha fet un gest semblant al de Puyol ahir amb Abidal. A l'entra al camp, Oscar li cedia el braçalet de capità que havia rebut d'Alfonso al ser substituït i ell no li ha agafat per a que el continues portant. ( m'ha semblat que passava així, però si no, no es bonic ? )

fotos del partit...........................................................Aquí
Fotos de l' afició i cel·lebració.....................................Aquí

Si el seguiment que us he fet al llarg de la temporada ha servit, si més no, per a contribuir una miqueta a tot plegat i sobre tot a que pugueu tindre una serie de fotos penjades per si us interessa mirar i copiar, pos encantat de la vida.
Esperem poder continuar fent-ho la temporada vinent.

Els que us esperen la temporada 2011/2012:
Ulldecona , La Sénia , Aldeana , Ampolla , Pinell, Santa Barbara, l'Ametlla, Vilalba, Deltebre, Mora Nova, Corbera, El Perelló, Camarles , Horta San Joan, San Jaume de d'Enveja , Godall, Tivenys, Jesús Catalònia B.

.

dissabte, 21 de maig del 2011

Jesús i Maria 1 Catalònia 6

2 partits, 11 gols
no està gens malament

Ai, ai, aquell partit a Tivissa . Ara no valen lamentacions, però quina llastima.
Avui s'havia de guanyar sí o sí i l'equip no ha defrauda't a la nombrosa parròquia que ha acompanyat al filial.
Tot i l'hora del partit ( les 7 de la tarde ) la calor es feia nota de valent. Quan es portaven 6 minuts de partit, Antoni, -deixeu-me fer servir el tòpic ultimant de moda- ha obert la llauna que avui, ha resultat plena. Així, després d'un internada per la dreta ( foto ) davant la sortida del porter ha encertat a rematar. Dos minuts més tard, era Asín qui d'un xut des de fora l'àrea, després d'un rebuig de la defensa, feia el segon ( foto ) i als 26' el Jesús i Maria s'apuntava el primer amb una bona vaselina. El camí fins la mitja part es feia feixuc i la calor no ajudava massa. a la mínima interrupció del joc, els jugador aprofitarien per veure.
La segona part ha estat un festival tot i que curiosament el Jesús i maria ha tingut un parell de
boníssimes ocasions ( una amb un centre que el davanter tot sol davant porta ha fallat i l'altra en un xut que Pau ha salvat in-extremis. ( foto de dalt ). Hauria significat l'empat i clar, presses i "corrillos". No ha estat així i a partit de llavors amos i senyors i vindrien els altres quatre: Asín que repetia amb un altre xut per l'esquadra, ( foto després del xut - si enfoco el xut no enfoco quan entra- ) ; Francesc d'un fort xut amb la bona feia el quart ( foto ); després li tocaria a Herrero en una melé dins l'àrea menuda ( foto, amb el porte ja desesperat ); i finalment Marc sentenciava i establia la mitja dotzena( foto ).

Al llarg de la segona meitat, han anat entrant al terrenys de joc, Martí, Marc, David, Herrero i Llovet.

Més fotos...............................................................................
Aquí

dissabte, 14 de maig del 2011

Catalònia 5 Sant Jaume 2

Cinc gols al campió
-no és mal consol-

Qui ho havia de dir, fa nomes una setmana, la gran decepció a Tivissa i avui aquesta maneta al Sant Jaume.
Com diu el tòpic, son coses del futbol.

Sigui com sigui cap equip al llarg de la temporada, havia estat capaç de fer-los cinc gols als del Montsià; nomes el Godall, que a més és l'únic equip que li ha guanyat els dos únics partits perduts durant el campionat, s'hi havien atansat en una ocasió que els ho van fer quatre. Dit això, felicitats al Sant Jaume per aconseguir el campionat.

Com les coses van com van, lamentablement, avui no he pogut veure tot el partit i me'n he anat tot just en acabar de marcar el 3-2.
Així, he vist com als quatre minuts de partit, Alfonso, en un xut des de fora l'àrea i que no semblava tenir excessiu perill, ha fet el primer. ( foto
amb la pilota ja dins ) Les coses, lògicament, no podien començar millor, la contesa ha continuat en alguna que altra ocasió pel dos equips i al minut 20, el Sant Jaume, empatava ( foto ) en una falta dubtosa llençada des de l'esquerra de Pau, una mica més enllà del vèrtex de l'àrea, ha semblat que algun jugador o bé ha tocat la pilota o que ha tapat Pau.

Un minut abans d'acabar la primera part en una pilota llarga d'aquelles que el defensa creu poder controlar sense massa problemes, ha arribat Antoni com una moto , ha topat amb el defensa i ha "provocat" una falta també al vèrtex de l'àrea, en aquest cas a la dreta del porter santjaumero. L'acció s'ha saldat en una targeta roja per al defensa i un gol ( el 2-1 ) per al Cata. La execució de la falta ha anat a càrrec de Pani que, amb la mestria acostumada ( quan surt ), ha sorprès al porter ( foto ).
També als quatre minuts de l'inici de la segona part, el Sant Jaume feia l'empat en un xut que el davanter, pràcticament sol, ha engaltat a la ratlla de l'àrea menuda i Pau poca cosa podia fer. Pocs minuts després, i quan el fotògraf abandonava el camp, el 3-2. Nomes tinc temps de girar-me, enfocar i disparar quan la pilota entrava dins porteria. El gol l'havia fet Francesc.
Després he sabut que han hagut dos gols més, de Pani i de Francesc, que repetien.

Si algú vol afegir alguna cosa a la crònica que m'ho posi als comentaris.

Amb el permís de la Torre, tot queda en mans del Ginestar i el jesús i Maria
, de moment, i encara que sigui per unes hores.....quarts.

Més fotos......................................................................Aquí

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Primer equip
Catalònia 1 Alcanar 1

Fotos
15/05/11

A la imatge es pot veure als jugadors què, com al partit d'ahir dissabte, han guardat
un minut de silenci en memòria de les víctimes del terratrèmol de Llorca ( Murcia )

diumenge, 8 de maig del 2011

Tivissa 2 Catalònia 0

Com la ratlla de l'àrea, TORTS
( avui sense pal·liatius, ho sento)

Bé, ens haurem
de conformar amb ser els millors dels que no pujaran, encara que per a això s'haurà de guanyar dissabte que bé contra el temible lider, Sant Jaume.
Tothom era conscient que el partit d'avui era transcendental de c
ara a aconseguir un lloc d'ascens a la tercera catalana; guanyant, hi havien moltes possibilitats, perdent, casi cap. Ara, amb 9 punts que resten per disputar, molt s'haurien de torçar les coses al Benissanet i Godall per a que la situació es torni a capgirar favorablement, tot i què, com diu el tòpic, en futbol, res és impossible.

El partit d'avui ha sigut el que més m'ha decepcionat, tampoc sé si ha estat el pitjor de tots, no ho se, el que sé és que esperava més, molt més. Haurà estat la responsabilitat, la pressió de la necessitat del punts, ( també hi ha una cosa que en diuen rondar que no se si afavorís molt i molt ) sigui el que sigui, el cas es que el partit ha estat desatros on, tret d'un parell d'ocasions d'Herrero i Antoni a la primera part, en que la pilota, ni una ni l'altra acabava dirigida a porteria, així, en cap cas el Cata ha estat capaç de fer que la pilota anés entre els tres pals. Dolent és fer moltes ocasions i no marcar ( que ja ha passat molts partits ), però mira que no fer cap ocasió..... a banda de dolent, és frustrant i solt fer impossible la victòria, com a molt, sinó et marquen, l'empat. Però a més, els de la Ribera han marcat en dos ocasions, una a cada part. La primera, una pilota que per falta de contundència i decisió a la defensa ha acabat en una falta que, amb molt poca fortuna, la pilota, després de tocar al travesser ho feia amb Pau i entrava. A la segona meitat moltes contres del Tivissa, que unes desbaratava Pau sortint fora l'àrea i altres eren fora de joc, però als 32 minuts no ha hagut tant d'encert i l'estocada es feia present. ( foto de l'acció prèvia al gol )