Cinc gols al campió
-no és mal consol-

Qui ho havia de dir, fa nomes una setmana, la gran decepció a Tivissa i avui aquesta maneta al Sant Jaume.
Com diu el tòpic, son coses del futbol.

Sigui com sigui cap equip al llarg de la temporada, havia estat capaç de fer-los cinc gols als del Montsià; nomes el Godall, que a més és l'únic equip que li ha guanyat els dos únics partits perduts durant el campionat, s'hi havien atansat en una ocasió que els ho van fer quatre. Dit això, felicitats al Sant Jaume per aconseguir el campionat.

Com les coses van com van, lamentablement, avui no he pogut veure tot el partit i me'n he anat tot just en acabar de marcar el 3-2.
Així, he vist com als quatre minuts de partit, Alfonso, en un xut des de fora l'àrea i que no semblava tenir excessiu perill, ha fet el primer. ( foto
amb la pilota ja dins ) Les coses, lògicament, no podien començar millor, la contesa ha continuat en alguna que altra ocasió pel dos equips i al minut 20, el Sant Jaume, empatava ( foto ) en una falta dubtosa llençada des de l'esquerra de Pau, una mica més enllà del vèrtex de l'àrea, ha semblat que algun jugador o bé ha tocat la pilota o que ha tapat Pau.

Un minut abans d'acabar la primera part en una pilota llarga d'aquelles que el defensa creu poder controlar sense massa problemes, ha arribat Antoni com una moto , ha topat amb el defensa i ha "provocat" una falta també al vèrtex de l'àrea, en aquest cas a la dreta del porter santjaumero. L'acció s'ha saldat en una targeta roja per al defensa i un gol ( el 2-1 ) per al Cata. La execució de la falta ha anat a càrrec de Pani que, amb la mestria acostumada ( quan surt ), ha sorprès al porter ( foto ).
També als quatre minuts de l'inici de la segona part, el Sant Jaume feia l'empat en un xut que el davanter, pràcticament sol, ha engaltat a la ratlla de l'àrea menuda i Pau poca cosa podia fer. Pocs minuts després, i quan el fotògraf abandonava el camp, el 3-2. Nomes tinc temps de girar-me, enfocar i disparar quan la pilota entrava dins porteria. El gol l'havia fet Francesc.
Després he sabut que han hagut dos gols més, de Pani i de Francesc, que repetien.

Si algú vol afegir alguna cosa a la crònica que m'ho posi als comentaris.

Amb el permís de la Torre, tot queda en mans del Ginestar i el jesús i Maria
, de moment, i encara que sigui per unes hores.....quarts.

Més fotos......................................................................Aquí

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Primer equip
Catalònia 1 Alcanar 1

Fotos
15/05/11

A la imatge es pot veure als jugadors què, com al partit d'ahir dissabte, han guardat
un minut de silenci en memòria de les víctimes del terratrèmol de Llorca ( Murcia )