diumenge, 8 de maig del 2011

Tivissa 2 Catalònia 0

Com la ratlla de l'àrea, TORTS
( avui sense pal·liatius, ho sento)

Bé, ens haurem
de conformar amb ser els millors dels que no pujaran, encara que per a això s'haurà de guanyar dissabte que bé contra el temible lider, Sant Jaume.
Tothom era conscient que el partit d'avui era transcendental de c
ara a aconseguir un lloc d'ascens a la tercera catalana; guanyant, hi havien moltes possibilitats, perdent, casi cap. Ara, amb 9 punts que resten per disputar, molt s'haurien de torçar les coses al Benissanet i Godall per a que la situació es torni a capgirar favorablement, tot i què, com diu el tòpic, en futbol, res és impossible.


El partit d'avui ha sigut el que més m'ha decepcionat, tampoc sé si ha estat el pitjor de tots, no ho se, el que sé és que esperava més, molt més. Haurà estat la responsabilitat, la pressió de la necessitat del punts, ( també hi ha una cosa que en diuen rondar que no se si afavorís molt i molt ) sigui el que sigui, el cas es que el partit ha estat desatros on, tret d'un parell d'ocasions d'Herrero i Antoni a la primera part, en que la pilota, ni una ni l'altra acabava dirigida a porteria, així, en cap cas el Cata ha estat capaç de fer que la pilota anés entre els tres pals. Dolent és fer moltes ocasions i no marcar ( que ja ha passat molts partits ), però mira que no fer cap ocasió..... a banda de dolent, és frustrant i solt fer impossible la victòria, com a molt, sinó et marquen, l'empat. Però a més, els de la Ribera han marcat en dos ocasions, una a cada part. La primera, una pilota que per falta de contundència i decisió a la defensa ha acabat en una falta que, amb molt poca fortuna, la pilota, després de tocar al travesser ho feia amb Pau i entrava. A la segona meitat moltes contres del Tivissa, que unes desbaratava Pau sortint fora l'àrea i altres eren fora de joc, però als 32 minuts no ha hagut tant d'encert i l'estocada es feia present. ( foto de l'acció prèvia al gol )


Més fotos del partit......................................PICASA