dissabte, 26 de març del 2011

Catalònia 2 Remolins-Bitem 1

Avui sí
Al menys el resultat ha acompanyat, fent bona aquella teoria què potser no cal fer tantíssimes ocasions davant la porteria contraria per a materialitzar-ne tan poques, simplement el que cal, és què un percentatge alt de les que és facin, entren. Com a passat avui. Que duri. Les dos de falta, això sí.
El partit es presentava amb una serie de baixes en defensa, la qual cosa ha fet que Alfonso hagués de jugar de central.

Els tres punts d'avui eren de vital importancia de cara a les aspiracions i no despenjar-se definitivament del grup dels "segons" que permet no perdre l'esperança de cara a assolir l'ascens què, per res, s'ha de descartar.
No sé sí per la mateixa pressió, el cas és què el partit, a la primera part, s'ha caracteritzat per les poques ocasions per part dels dos equips. Així, al descans s'arribava amb el mateix resultat que començava el partit.
A la represa, i quan nomes passaven 8 minuts, Francesc, amb una falta a uns metres més enllà de l'àrea feia pujar al marcador
el primer del Cata ( foto ).
El partit continuava si fa o no fa, amb alguna ocasió més per part del Cata que del Remolins-Bitem. A
l minut 25, aproximadament al mateix lloc, nova falta, què en aquesta ocasió llença Alfonso, toca un defensa rival i, Tomàs amb la canya a punt, a la mitja volta fa el 2-0 i què significava el de la -relativa- tranquil·litat ( foto ).
Seguirien uns minuts en els que potser ha existit més domini local, però quan faltaven 6 minuts per als 45, el Remolins feia el 2-1, qui tam
bé és veuria beneficiat amb un rebot; tant, com Pau sorprès. Com sigui que l'arbit ha afegit prop de cinc minuts, encara en faltaven més de 10 per a que es confirmes la victòria, com això ha sigut.

En el transcurs de la segona meitat, per part del Cata, han entrat Lluis, Marc i Llovet.

L'arbitre d'avui ha oferit un autentic recital de targetes incloent-hi les banquetes i no estic segur què totes fossin merescudes, ans al contrari. Sense entrar amb un parell de penals que hagués pogut senyalar tranquil·lament. Però bé, no crec que hagi influït al resultat.

Més fotos.........................................................................Cliqueu

.... no n'hi ha prou

Avui les coses han començat certament de manera diferent, marcant el rival al segon minut de partit, tant diferent ha estat què, nomes és podia esperar què el resultat final fos també diferent i més clar que els darrers partits; sí començàvem perdent, potser acabaríem guanyant.... però tampoc. Tot i que l'empat definitiu, com la setmana passada, ha vingut de penal, i, a més a més, amb el mateix resultat.
El primer gol, com queda dit, ha arribat inesperadament molt prompte en una pilota llarga que ha agafat una mica desprevinguts a tots ( foto ). Així, tocava anar contra marcador de bon principi. La qual cosa ha fet que la primera mitja hora hagi passat amb més pena que gloria, amb cap ocasió de gol. Al minut 32, al llançament d'un corner Asín, de cap, feia l'empat ( foto ) . I al 40, Alfonso, amb un xut creuat des de l'atac dretà posava al Cata amb un gol d'avantatge ( foto ). S'arribava així al final del primer temps.

La segona part, el partit, semblava que es podia complicar per moments, entre alguna que altra decisió discutida a l'arbit i el no saber tallar algun brot de males arts per part d'aquest. Cal destacar que, tret de Sant Jaume, potser és el camp o més public he vist - i més jove- . No obstant, per lo vist al terrenys de joc, tampoc es justifica de cap manera les ganes de gresca que algun espectador semblava tindre. Sigui com sigui, tot i les exagerades protestes dels locals, l'arbitre ha assenyalat un penal a favor de La Galera i que ha significat el definitiu 2-2, tot i la gran ocasió que Alfonso ha disposat a les acaballes amb un bon remat davant porteria i què el porter ha avortat en una esplèndida estirada ( foto ).

Més fotos...............................................................................
Aquí mateix

.

dissabte, 12 de març del 2011

Catalònia 2 Tivenys 2

Res de nou
La pel·licula, més o menys, ja la coneixem: Domini, gol, optimisme, descans, menys domini, gol del rival, menys optimisme, pessimisme.....i al final, de vegades decepció i, com avui, a un minut del final, mal menor i.....alegria. Així, avui també. Ja al primer minut, Leandro, en una internada per la banda esquerra, tenia una bona oportunitat que no materialitzava; En un camp una mica embassat a les bandes, el domini en tota la primera part ha estat per al Cata on, tot i les condicions del terreny, s'ha vist un molt bon primer temps, però, com altres vegades, al descans s'arribava amb un escàs 1-0, per tant, la renda no era del tot segura de cara a la segona part, i contra un equip que lluita als llocs de dalt de tot. El gol el fenia Leandro al minut 34, aquesta vegada entrant per la dreta i creuant-li la pilota al porter del Tivenys ( foto ).
Arribaven els segons 45 minuts, el nivell ha baixat una mica i el Tivenys ha arribat un parell de vegades, una d'elles en un xut ras des de fora l'àrea que Pau ( foto ) ha aturat en una bona estirada. En l'altra ocasió, al minut 21, han empatat, també en una internada per la banda dreta. Tot i l'equilibre en el joc, les ocasions en el conjunt d'aquests 45 minuts han continuat estan per part del Cata, però al minut 35 el Tivenys feia el segon amb una altra internada per la mateixa banda. El gerro d'aigua freda s'afegia a l'ambient prou humit de per sí. I el que son les coses, si al partit d'anada a Tivenys, l'equip local aconseguia el definitiu empat de penal, avui, ha passat el mateix. Així, quan faltava un minut per al final, Pons, feia el 2-2 ( foto ).

A la mitja hora de la segona part, Lluis Santamaria ( juvenil ) debutava substituint Alfonso.

Més fotos del partit..........................................................Aquí