dissabte, 8 de gener del 2011

Catalònia 3 Jesús i Maria 0


Quina generositat!!!!
( mai s'han vist tantes -claríssimes- ocasions fallades )


Primer partit de l'any nou i primera victòria. A veure si dura.
El partit es pot dir que ha estat dominat pel Cata de dalt a baix, tot i això, a la primera part, el marcador nomes s'ha vist mogut en una ocasió, al minut 15 , i l'empat hagués pogut arribar en qualsevol moment. El gol ha estat obra de Francesc.
La segona part ha continuat amb la tònica de creixent domini del Catalònia, així, al mateix minut que a la primera, al quinze, arribava el segon gol, en aquest cas de penal per una mà dins l'àrea del Jesús i Maria ( una mica rigorosa ) , que ha transformat Pons. I el tercer pujava al marcador nomes quatre minuts més tard per mig de Leandro. Cal destacar que amb la mínima avantatja d'u a zero, Pau ha tret una pilota de gol per alt que hauria representat l'empat i els consegüents problemes d'urgències.


Les oportunitats que han hagut a la mitja hora final del partit han estat d'escàndol; ocasions claríssimes de gol desaprofitades de manera increïble que, sort que no han passat en un dia amb marcador en contra, que sinó, n'hi ha per a fer-los pegar unes quantes voltes pel camp, després d'acabar el partit.


Alguna foto.......................................Aquí

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Fotos del primer equip ( L'Ampolla 2 Catalònia 0 )....................Aquí

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::