diumenge, 16 de gener del 2011

Ginestar 2 Catalònia 0

Continua la generositat
( La foto de dalt ve a ser un exemple de les ocasions tan clares que no es materialitzen )

Així és, com si encara no s'haguessin acabat les festes nadalenques, el Cata continua amb la generositat i germanor pròpies de les passades festes. El partit s'ha començat de la mateixa manera que va acabar el del dissabte passat contra el Jesús i Maria: Perdonant. Quan encara no es portaven 2 minuts s'ha desaprofitat una clara ocasió de posar el 0-1 al marcador. És cert que el Ginestar també havia tingut la seva al minut de partit. Al minut 14, nova ocasió, i així fins que, el rival, en la segona arribada amb perill, -després d'aquella ocasió del començament- al minut 28 feia el seu primer gol ( foto ) . A banda de les ocasions perdudes, ha hagut un possible penal que l'arbitre no ha xiulat. Fins i tot el capi, Alfonso, a l'ultim minut del primer temps, no encertava a marcar tot sol davant el porter, quan tots ho donàvem per fet. Uns minuts abans també havia disposat d'un bona ocasió en el llançament de falta que ha sortit fregant el pal esquerre del porter.
Tal i com comentaven el propis aficionats del poble, a la mitja part s'hagués pogut arribar amb un 1-3 sense massa dificultats, però, evidentment no ha estat així. Nomes quedava l'esperança de poder remuntar al segon temps.

Esta esperança, tot i continuant fabricant alguna que altra ocasió, una vegada més, ara el porter, ara la punteria, el cert i segur és què l'únic que ha marcat ha estat, de nou, el Ginestar, establint el definitiu 2-0 que deixava en un pam de nassos al Cata i parròquia. Que hi farem....