diumenge, 26 de febrer del 2012

Deltebre 2 Catalònia 1

Han guanyat els de verd, però el Cata anava de blau

Tot i avançar-se al marcador en un gol de penal que transformà Pons,  els del delta han sabut refer-se poc a poc, capgirant el marcador i fent cada cop més llunyana la possibilitat de salvació del filial.

La que no falla és l'afició. Poca però bona

La millor ocasió de la primera part, que refusa el porter

catalòniacatalòniacatalòniacatalòniacatalòniacatalòniacatalòniacata

Aquí els teniu, abans de començar el partit....el que no se'n riu és el que no ho tenia clar.
Dins del mal...................son jesusencs i van de verd.

dissabte, 11 de febrer del 2012

Catalònia 2 Corbera d'Ebre 2

Sensacions agredolces

Efectiiiiiiiiiiivament ( diu Lluis Canut ), una sensació dolça, de molt bon sabor de boca  per la lluita, ocasions i empenta ( sobre tot a la segona part ) i l'altra sensació, la de l'empat amb la pobra collita de punts i l'amargor de pensar que se'n han perdut 2.
La primera meitat semblava calcada d'altres partits de la primera volta, amb només un parell d'ocasions de Francesc, una que va fora després de rebre una passada des de l'extrem dret i situació immillorable i l'altra d'una falta que atura el porter sense cap problema.
Com moltes vegades ja ha passat, al voltants de la mitja hora de partit -avui al minut 26- primer gol dels visitants. Una entrada per la dreta, després de no saber aturar abans ala davanter, xut creuat i el primer. I a partir d'aquí, a jugar contra rellotge, contra el marcador i amb la idea al cap d'haver de fer dos gols -com a mínim- per tal de guanyar el partit. En el quart que faltava per acabar no s'ha pogut empatar i el resultat al descans era desfavorable. Cal dir però que, si Pau no hagués fet una aturada  (foto) de les que de vegades ens obsequia, el resultat potser hagués sigut pitjor.

A la represa, al minut 2, el problema es feia més gros: Una sacada de porteria que fa cap al " del cap calb " i des del mig camp, amb Pau avançat per la sacada, li envia una xut tant enverinat que, a part de caure anant cap a enrere, poca cosa més podia fer ( 0 - 2 ).  Total, si el resultat era dolent amb el 0-1, no cal dir amb el 0-2 i amb menys temps per a la remuntada. .  Però el cert és que, entre que el Corbera s'ha replegat una mica i el bon joc local, al minut 31 el primer del Cata arribaria en un cop de cap de Masip ( foto ).

La pressió i les ocasions no paraven, i en alguns determinats moments, les combinacions han estat molt bones. Fruit del domini continu i quan el temps s'esmunyia (en faltaven 9 per als 45  reglamentaris ) un penal clar, per mans, del Corbera que Francesc transforma (2-2). Com a conseqüència del penal, el jugador rival és expulsat. La qual cosa ja hagués tingut que passar a la primera part per una entrada de targeta quan ja en tenia una.
El partit, com sigui que els de la Terra Alta, amb més o menys raó, han estat pel terra amb no menys de 6 ocasions provocant inclús l'entrada del massatgista, s'ha allargat prop de cinc minuts, i des del segon del Cata les ocasions no ha parat de produir-se. En una pilota penjada a l'àrea, Oscar, per un mil·límetre no ha arribat a pentinar ( foto ). Si ho fa, era gol segur. I sobre totes una d'Antoni a l'ultim sospir del partit amb un passi en profunditat a la banda dreta i al vèrtex de l'àrea gran que, amb la sortida del porter, la penja i surt llepant el pal llarg. El que costa arribar la pilota des de que surt de la bota a que veus que no ha entrat, és la diferencia que hi ha entre un punt i tres. Per tant, la felicitació per a tots, ha de ser la mateixa. ( Serà per 10 centímetres ? ).

L'arbitre, una vegada més, no tant sols no ha regalat ( que no cal ) sinó que ha tingut tres concretes decisions gens, però gens encertades i que ben bé haguessin pogut canviar el resultat: L'entrada ja comentada que no ha ensenyat la segona targeta groga; Un fora de joc assenyalat a Antoni, quan, tot sol encarava porta des de la dreta i un defensor estava un metro més endarrerit. El mateix àrbitre ha demanat perdo. I a la primera part, si es vol, potser la menys clara de totes, però a l'àrea del Corbera ha hagut una jugada on moltes vegades es xiula penal, ja que el contacte, per una puntada de peu ha estat evident.

A la segona part també han participat Dani, Pani, Herrero i D.del Cerro.

El resultat a final de temporada està per veure, però, jugant amb el coratge de  la segona part d'avui, és difícil  no escalar posicions.
Això sí, hem de procurar que la "pajara" del punt de la mitja hora no ens torni a agafar.

Més fotos ( mentre vulgui Google i Blogger)..................Aquí mateix

diumenge, 5 de febrer del 2012

Aldeana 4 Catalònia 1

Cada cop queda menys per reaccionar

Un jugador, la identitat del qual no des-velaré, de moment, m'ha dit que, en cas de perdre, posés de titular a la crònica que el fred ha congelat les idees. Bé, les idees no sé si han arribat a congelar-se, el que sé és que de fred n'ha fet igual per als dos equips. No, Carlos ?. I de fred, tampoc n'ha fet tant i tant.
El partit, en general, ha estat obert en quasi tota la seva totalitat. El gol del Cata, de falta de Francesc ( foto ), apareixia al minut 32, i 3 minuts més tard, l'empat dels de l'aldea amb una vaselina. Al descans s'arribà amb l'1-1  El que ha acabat decidint definitivament ha estat el segon i tercer gol de l'Aldeana a la segona part i que els feien en un interval de dos minuts, el primer dels dos, d'un centre/xut inapel·lable ( foto ). I l'estocada, per si la cosa no estes decidida, al minut 89.
Amb tot, d'ocasions, el Cata, no és pot dir que sigui dels partits que menys n'ha tingut; tot i que, el gol, ha estat de falta. Quan no el porter, quan no el desencert, la piloteta no ha entrat més que en una ocasió.
La llàstima és que, com altres vegades ha passat, tot i anar per davant en el marcador, veiem com se'n va una nova oportunitat d'or de poder, si més no, puntuar.
A la segona part, a partir de la mitja hora, han anat entrant Pani, Dani, D. del Cerro i Sergi.