diumenge, 18 de desembre del 2011

Pinell 1 Catalònia 3

Victòria important

És evident, la cosa té una altra cara ja des de fa alguna que altra jornada.
C. Asín, després de la foto inicial de rigor, m'ha dit que no sigui molt dur en els meus comentaris al bloc ja que és Nadal. Bé, no seré dur, però no perquè sigui Nadal -que també- sinó perquè us mereixeu que no ho sigui. Al contrari, avui, des de la meua opinió que, és la d'un aficionat que parla pel que li sembla i sense entendre'n, he de dir que és el partit que més m'ha agradat del que portem de temporada. Lluita, pèrdua mínima de pilotes, assegurar les passades, encert en les ocasions. Avui, també s'ha donat la circumstancia que en moltes ocasions ha passat a l'equip contrari: a la primera ocasió clara de gol, cap a la xarxa. Si a tot això li afegim ( si home, si, que me'n recordo ) que Pau ha estat esplèndid, pos tindrem la recepta per al mal que existia.

Tant ha estat la primera ocasió que al minut 7, Tomàs, entrant per l'extrem dret, feia el primer amb una mitja vaselina ( foto ). Crec recordar que cap al minut 20, Francesc, amb la dreta en un xut in-extremis des de la frontal de l'àrea marcava el segon ( foto ).
El Pinell disposava de serioses ocasions, i d'arribades a porteria n'ha fet unes quantes, unes avortades per Pau, altres per la defensa i altres amb xuts que sortien per fora dels tres pals. A cinc minuts pel descans el Cata desaprofitava una bona ocasió per gairebé sentenciar. No ha pogut ser. S'arribava al descans i això, avui, no s'havia d'escapar.
La segona meitat continuava amb la mateixa dinàmica d'alternances amb el joc i aproximacions a les porteries rivals respectives. Al minut 20 aprx. penalti sobre Antoni, que havia entrat feia 5 minuts al camp. Com a conseqüència de la falta queda  lesionat. C. Asín, fa el tercer. El jugador del Pinell és expulsat.
A partir d'aquí ( pel que m'han comptat, perquè no ho he pogut veure ) , gol del Pinell que, tot i espentejar de valent, només aconseguia el de l'honor.

Al llarg de la segona part entraren al terreny de joc Antoni, Del Cerro, Herrero i Dani.

Fotos per veure amb Picasa...............................................Aquí mateix
Fotos per veure amb Google + .............................Aquí

dimarts, 6 de desembre del 2011

1er. Torneig "Terra Rubra"

Faig, com l'any passat, una excepció amb el que és el bloc, dedicat al filial. Avui s'ha celebrat el primer torneig " Terra Rubra " de futbol aleví. A part que n'he tingut un tip per esbrinar el significat del nom del torneig, constato que, de cop i volta ha desaparegut el nom de "Poble de Jesús" com era habitual en els tres anteriors torneigs de futbol aleví. Desconec si es un oblit, una decisió conscient, no ho sé, però ho trobo estrany i ho havia de dir.

En aquesta ocasió ( recursos manen, suposo ) els equips que han participat eren tots de les nostres terres, com es pot veure al cartell anunciador. El format també ha sigut diferent ja que s'ha jugat amb la modalitat de 7 jugadors.

Ebre Escola

Finalment, el guanyador ha estat L'Ebre Escola que ha disputat la final contra l'Ascó. En les semifinals, el primer eliminava l'Ampolla i el segon la Rapitenca.

[ no de Mourinho, de moure ]

Ja era hora que les coses sortissin mínimament bé. En un partit contra un dels rivals directes de la categoria, els del Cata, avui no han fallat. A partit d'aquí, jugant amb l'ambició i encert d'avui, les coses poden anar millorant.
Aquesta tarda s'han deixat enrere -esperem que definitivament- una sèrie de circumstancies que es donaven sistemàticament cada partit: errades continues, massa gols en contra, gols només a pilota aturada, i el pitjor de tot, en massa partits s'han encaixat, en el primer temps, 2/3 gols en 10 minuts i que desprès han condicionat els partits. Avui, fins i tot han fet el gol del Tivenys.
Efectivament, les arribades d'avui a l'àrea rival feia jornades que no es veien, ja als primers minuts de joc l'arbit ha perdonat una targeta groga per una entrada per l'extrem dret. Tomàs perdonava en una franca ocasió; el Tivenys només s'acostava tímidament i sense encert a la porteria de Pau.

Així, al minut 33, en un centre de Dani que va a parar a Alfonso, aquest, amb un toc de classe habitual, pica la pilota amb l'esquerra davant la sortida del porter que, després de tocar al travesser, entra a la porteria ( foto ). El gol ha estat d'allò més celebrat ( suposo que perquè ja tocava, per l'autor i per la pròpia execució ( foto ). Masip, que debutava esta temporada, tenia també una bona ocasió en un xut des de fora l'àrea i que el porter a tret mol bé.

La segona part començava amb un cert desconcert i un perill evident que en qualsevol moment arribes l'empat. No ha estat així, al minut 10, amb un centre/xut d'Antoni per la dreta, de nou Alfonso ben situat al pal dret del porter, rematava de manera inapel·lable, 2-0. Encara que faltaven molt minuts, el gol, no deixava de representar una tranquil·litat més gran; fins que ha arribat el gol del Tivenys en pròpia porta. La tranquil·litat definitiva arribaria al minut 36 amb el tercer del Cata en un xut d'Herrero després que el porter refuses un remat d'Antoni.

Al llarg de la segona meitat han entrat al terreny de joc Herrero, Aleix Alegria, Carlos Asín i David del Cerro.

Esperem que la jornada de descans no us faci perdre la memòria.