diumenge, 18 de desembre del 2011

Pinell 1 Catalònia 3


Victòria important

És evident, la cosa té una altra cara ja des de fa alguna que altra jornada.
C. Asín, després de la foto inicial de rigor, m'ha dit que no sigui molt dur en els meus comentaris al bloc ja que és Nadal. Bé, no seré dur, però no perquè sigui Nadal -que també- sinó perquè us mereixeu que no ho sigui. Al contrari, avui, des de la meua opinió que, és la d'un aficionat que parla pel que li sembla i sense entendre'n, he de dir que és el partit que més m'ha agradat del que portem de temporada. Lluita, pèrdua mínima de pilotes, assegurar les passades, encert en les ocasions. Avui, també s'ha donat la circumstancia que en moltes ocasions ha passat a l'equip contrari: a la primera ocasió clara de gol, cap a la xarxa. Si a tot això li afegim ( si home, si, que me'n recordo ) que Pau ha estat esplèndid, pos tindrem la recepta per al mal que existia.


Tant ha estat la primera ocasió que al minut 7, Tomàs, entrant per l'extrem dret, feia el primer amb una mitja vaselina ( foto ). Crec recordar que cap al minut 20, Francesc, amb la dreta en un xut in-extremis des de la frontal de l'àrea marcava el segon ( foto ).
El Pinell disposava de serioses ocasions, i d'arribades a porteria n'ha fet unes quantes, unes avortades per Pau, altres per la defensa i altres amb xuts que sortien per fora dels tres pals. A cinc minuts pel descans el Cata desaprofitava una bona ocasió per gairebé sentenciar. No ha pogut ser. S'arribava al descans i això, avui, no s'havia d'escapar.
La segona meitat continuava amb la mateixa dinàmica d'alternances amb el joc i aproximacions a les porteries rivals respectives. Al minut 20 aprx. penalti sobre Antoni, que havia entrat feia 5 minuts al camp. Com a conseqüència de la falta queda  lesionat. C. Asín, fa el tercer. El jugador del Pinell és expulsat.
A partir d'aquí ( pel que m'han comptat, perquè no ho he pogut veure ) , gol del Pinell que, tot i espentejar de valent, només aconseguia el de l'honor.



Al llarg de la segona part entraren al terreny de joc Antoni, Del Cerro, Herrero i Dani.

Fotos per veure amb Picasa...............................................Aquí mateix
Fotos per veure amb Google + .............................Aquí



2 comentaris:

Club Ciclista Jesús ha dit...

Dani Fernandez tambè va entrar a la segona meitat.

ximo ha dit...

Dit queda....