diumenge, 27 de novembre del 2011

Camarles 5 Catalònia 0

Nova derrota

Xiquets, s'acaben les paraules.

Després de l'alè de la setmana passada, sant tornem-hi. En 7/8 minuts, els tres gols de la primera part. Fins la mitja hora, si fa o no fa, el partit ha estat prou equilibrat, amb poques ocasions d'un i altre equip però.

El primer com a conseqüència d'un penal al minut 30, cinc minuts més tard el segon amb clar fora de joc ( avui a sobre dels propis dèficits, cal afegir la "col·laboració" de l'arbit que ha demostrat tenir més cursets per fer que els que porta fets ), i 3 minuts més tard el tercer.
A la segona part, on també han participat Alfonso, Aleix i Pani, que feia la re-entre després d'unes setmanes de baixa, han vingut els altres dos gols que completaven la maneta, tot i que l'últim també en clar fora de joc. Això sí, cal reconèixer que una de les poquíssimes ocasions del Cata, sinó la única, ha estat un remat d'Antoni que, tot sol davant del porter li ha tirat damunt.

La setmana que ve més, que, a poc bo que sigui, sempre serà millor.......

Més fotos del partit ( i alguna del Camarles -a petició de Prades- ) . Aquí

JESUSCATALONIAJESUSCATALONIAJESUSCATALONIAJESUSCATALONIAJESUSCATALONIA

Primer equip Catalònia 1 Vilaseca 0

Més fotos.................................................Aquí

dissabte, 26 de novembre del 2011

Veterans Jesús Catalònia

Com he dit que aquesta nit ho posaria al bloc, aquí estan, un parell de fotos de l'equip, de fa una hora, abans del partit contra l'Alcanar.

dissabte, 19 de novembre del 2011

Catalònia 2 L'Ampolla 4

[res no està perdut]

Avui s'ha vist un bri d'esperança. No sé si ha estat la conseqüència dels ànims del vicepresident Subi, des del micro del camp a l'inici del partit, la jornada de reflexió preelectoral, el sopar previst per després o que, però el cert és que tot i el difícil rival ( i la derrota, clar ), s'han vist unes altres maneres, si més no per les ocasions i arribades a la porteria contraria.

I mira que la cosa no és que arranques precisament amb uns bons auguris. Al minut 3 de partit, en una falta des de la banda esquerra de l'atac rival, els ampolleros feien el primer. Gerro d'aigua freda damunt de l'ambient ja de per si humit de la tarda jesusenca.

Però és que al cap de 10 minuts arribava un altre gerro, el segon; un corner, cop de cap i gol, amb la pilota llepant el pal esquerre de Pau. El Cata desaprofitava un parell d'ocasions: una de Tomás amb una molt bona situació que rematà fora i una altra de Dani rematant en posició difícil. Finalment, al minut 35 el primer del Cata. Xut de Pons de falta que el porter en prou penes veu com passa la pilota ( foto ). C. Asín encara tenia una ocasió per empatar en un remat de mitja volea que ha passat a quatre dits ( potser exagerant ) de la part més alta del pal esquerre de la porteria de l'Ampolla. Arribava així la mitja part.

A la segona, s'ha continuat lluitant amb ganes fins que ha arribat l'empat en un altre xut ras, en aquest cas de Tomàs, 2-2. En aquestes que, quan la parròquia esperava el desequilibri per part dels de casa, aquest ha arribat però a favor dels de fora, 2-3. Una pilota que arriba al davanter, amb bona posició, remata amb un xut creuat que Pau poca cosa pot fer; si que ho faria uns minuts més tard en aturar un remat a boca de canó i posar en pràctica els habituals reflexes que li han faltat a la falta del primer gol. Encara quedaven 15 minuts per poder aconseguir de nou l'empat però no ha pogut ser, ans al contrari, en una entrada per banda atacant esquerra, xut creuat i el definitiu 2-4.
L'àrbitre, que avui era una dona, tampoc es pot dir que hagi fet una actuació casolana precisament, més aviat al contrari. Ha perdonat un parell de targetes a jugadors de l'Ampolla i ha amonestat Francesc per simular penal a 6 minuts del final, i que ha acabat expulsat.

Al llarg de la segona meitat ha entrat Alfonso i Aleix Alegria.

Com diu el titular, suggerit pel capità Carlos, Podem competir. Si més no.

Algunes ( poquetes ) fotos...........................Aquí

diumenge, 13 de novembre del 2011

Sant Jaume d'Enveja 5 Catalònia 1

Res de nou
Avui tampoc. Caldrà esperar.
Del minut 13 de partit al 26....3 gols. Després el 3-1, en una pilota que el porter santjaumero no atrapa i Antoni li roba la cartera ( foto ) . I abans del descans, el quart del Sant Jaume.
A la segona meitat un parcial d'1-0. Vist així.......
De res serveix la queixa per no xiular un més que possible penal ( foto ).
Ocasions més o menys clares del Cata: 2. Una a cada part. Una falta de Francesc que el porter treu molt bé i una de Del Cerro. Res més.

Els autors materials, a més dels de la foto de dalt, també han sigut -amb menys proporció, això sí- Del Cerro, Dani, Herrero i Aleix Alegria.

Vist el resultat, problema de comunicació? En rebre-la o donar-la

El pròxim dissabte, dia de reflexió. Seria un bon moment per a sortir de l'atzucac.

Més fotos ( què hem de fer ? ).............................................Aquí

Fa 11 mesos.............................................
Cliqueu

dissabte, 5 de novembre del 2011

Catalònia 1 Mora la Nova 3

Com més va, més fosc es fa

Comença ajuntar-se la gana amb les ganes de menjar, a la escassa capacitat golejadora, s'afegeix la facilitat amb la que marquen els rivals. Números canten: 35 gols en contra i 9 a favor, dels quals, cinc de penal. I avui, fidels a la tònica de tots els partits de casa ( excepte el de l'Aldea -l'únic guanyat- ), tres gols més en contra. És ben cert que als 20 segons, en la jugada desprès de la sacada de centre inicial, el porter del Mora la Nova fa una falta fora de l'àrea quan era l'últim jugador del seu equip, i per tant, era targeta roja que l'arbit ha convertit en groga. Però als 8 minuts, els de la Ribera ja han perdonat descaradament davant mateix porteria. No ha estat així en les tres ocasions consecutives de després. Abans de la mitja hora, tres ocasions, tres gols. El primer, d'un gran xut des de l'extrem dret que entra per l'esquadra, el segon d'un corner directe des de la mateixa banda, i el tercer....ni l'he vist. El del Cata arribaria com a conseqüència d'un penal sobre Antoni a la mateixa frontal de l'àrea gran i que Francesc ha transformat. La segona part, res de nou: " quiero y no puedo ".

Per cert, pot semblar un "castic", però si no hi han fotos és per un error d'escriptura a la targeta de la càmera. Només en tinc amb poca llum.......Una metàfora !!!!