dissabte, 19 de novembre del 2011

Catalònia 2 L'Ampolla 4

[res no està perdut]

Avui s'ha vist un bri d'esperança. No sé si ha estat la conseqüència dels ànims del vicepresident Subi, des del micro del camp a l'inici del partit, la jornada de reflexió preelectoral, el sopar previst per després o que, però el cert és que tot i el difícil rival ( i la derrota, clar ), s'han vist unes altres maneres, si més no per les ocasions i arribades a la porteria contraria.

I mira que la cosa no és que arranques precisament amb uns bons auguris. Al minut 3 de partit, en una falta des de la banda esquerra de l'atac rival, els ampolleros feien el primer. Gerro d'aigua freda damunt de l'ambient ja de per si humit de la tarda jesusenca.

Però és que al cap de 10 minuts arribava un altre gerro, el segon; un corner, cop de cap i gol, amb la pilota llepant el pal esquerre de Pau. El Cata desaprofitava un parell d'ocasions: una de Tomás amb una molt bona situació que rematà fora i una altra de Dani rematant en posició difícil. Finalment, al minut 35 el primer del Cata. Xut de Pons de falta que el porter en prou penes veu com passa la pilota ( foto ). C. Asín encara tenia una ocasió per empatar en un remat de mitja volea que ha passat a quatre dits ( potser exagerant ) de la part més alta del pal esquerre de la porteria de l'Ampolla. Arribava així la mitja part.

A la segona, s'ha continuat lluitant amb ganes fins que ha arribat l'empat en un altre xut ras, en aquest cas de Tomàs, 2-2. En aquestes que, quan la parròquia esperava el desequilibri per part dels de casa, aquest ha arribat però a favor dels de fora, 2-3. Una pilota que arriba al davanter, amb bona posició, remata amb un xut creuat que Pau poca cosa pot fer; si que ho faria uns minuts més tard en aturar un remat a boca de canó i posar en pràctica els habituals reflexes que li han faltat a la falta del primer gol. Encara quedaven 15 minuts per poder aconseguir de nou l'empat però no ha pogut ser, ans al contrari, en una entrada per banda atacant esquerra, xut creuat i el definitiu 2-4.
L'àrbitre, que avui era una dona, tampoc es pot dir que hagi fet una actuació casolana precisament, més aviat al contrari. Ha perdonat un parell de targetes a jugadors de l'Ampolla i ha amonestat Francesc per simular penal a 6 minuts del final, i que ha acabat expulsat.

Al llarg de la segona meitat ha entrat Alfonso i Aleix Alegria.

Com diu el titular, suggerit pel capità Carlos, Podem competir. Si més no.