dissabte, 11 de setembre del 2010

Catalònia 4 Torre l'Espanyol 0

Millor començament impossible. Sobre tot si mirem exclusivament el marcador. Amb quatre gols a favor i cap en contra; ja casi es podria firmar per a tota la temporada. ( fora 0-4, clar ). Una altra cosa és les ocasions claríssimes de gol perdudes.
El primer gol, inaugurant lo marcador i la temporada, arribava amb un xut de Pani des de fora l'àrea que el porter a prou penes ha vist com entrava ( foto de dalt ). Amb el resultat d'1 a 0 acabaria la primera part. Els de la Torre apenes han arribat a inquietar a Pau i el Cata ha
perdonat, com a mínim el segon, amb un 1 contra 1 de Leandro amb el porter.
A la segona el primer ha vingut als quatre minuts per part
d'Ernest ( foto de la celebració) i el tercer, al minut 8 que firmava Aleix. Quan faltaven 5 minuts per l'acabament a arribat el definitiu 4-0 obra de Tomàs ( foto ) amb la pilota entrant a la porteria llepant el pal, després de desaprofitar una altra ocasió dos minuts abans.

Vist el partit, avui la cosa no venia d'aquí, però n'hi hauran d'altres que una ocasió perduda pot representar perdre els tres punts.

A que sembla que havia d'entrar? pos no, l'aturat el porter, en una nova ocasió perduda.