diumenge, 3 de juny del 2012

Sta. Bàrbara 4 Catalònia 2

Semblava que sí...però no

Vull dir que, durant uns llargs minuts, hi havia l'esperança que és fes realitat una victòria com últim adéu a la temporada i la categoria. Tampoc a pogut ser. Dic que ho semblava perquè als 17 minuts de joc, Antoni, aprofitant una bona passada a la posició de davanter centre, feia el 0-1 ( foto ).
Al minuts 25, Dani, també disposava d'una gran ocasió en un xut que el porter salva in-extremis, amb l'ajuda del pal ( foto ). Però, una vegada més, el rival, en quatre  minuts ( 31 i 34 ) ha sabut capgirat el marcador amb un xut des de la dreta d'Albert i un altre quasi a boca de canó ( foto ).

S'arribà al descans amb 2-1 amb una xafogor, per cert, digna de qualsevol dia de Juliol. Al minut 3 de la represa, Aleix (Balín), amb un d'aquells xuts amb l'esquerra que de tant en tant ens regala, fa l'empat ( foto ) . Des del 18 de Març ( a Godall ) que el Cata no marcava 2 gols en un partit.

El Sta. Bàrbara, és cert que al llarg del partit, ha tingut bona quantitat d'ocasions. Unes desbaratades per Albert en unes bones intervencions amb l'u contra u, ( foto ) i altres fallades pels planers, tot plegat feia que l'empat encara s'aguantaria alguns minuts més.

Quan el resultat ja era de 3-2, Alfonso, per una torcedura del turmell ha tingut que abandonar el camp cap allà el minut 24,  amb el handicap que no ha pogut ser substitut, ja que D. Del Cerro ( l'únic a la banqueta ) ha sentit alguna molèstia quan escalfava, i no ha pogut entrar. Però una vegada més ( ja ho deia Helenio Herrera ) amb un jugador menys la inferioritat ha estat en molts moments perfectament compensada amb una mica més d'esforç. Finalment però, el Sta. Bàrbara, en una de les múltiples arribades que provocava feia el quart i definitiu.

Més fotos del partit..............................................Aquí

Mira si és gros, no sé per quins set sous les fotos de l'equip inicial no s'han registrat a la targeta. Tot just l'últim partit i el seu valor testimonial, així com la de que Alfonso i Pons es retiren, pos no ha pogut ser. Que hi farem....que serveixi la foto que he triat de capçalera.

Carlos, com sigui que ja es va acomiadar la setmana passada, avui ens ha deixat per fer la pujada a Caro; però l'he enxampat igualment. Se li perdona, al cap i a la fi va de blau, com el segon equipatge del Cata.
Per cert, vull pensar que ja ha arribat dalt de tot.....i sinó cap problema que detras mateix portava l'ambulància he he he

Com sigui que el d'avui ha estat l'últim partit de la temporada del filial i la raó de ser de JesusCata és precisament fer el seguiment de l'equip, lògicament, aquí s'acaba la temporada també per al bloc. Ara mateix no podria dir si la temporada pròxima hi haurà continuïtat o no. No sé si serè capaç de obviar les insistents peticions de que continuï......