diumenge, 29 de gener del 2012

Catalònia 0 l'Ametlla de Mar 6

Es compleix el pronòstic

Qui més qui menys ja sabia que seria molt difícil poder puntuar davant el líder, que ho és des del primer partit que ja va guanyar 7-0. En tot cas, el que calia esperar era que el resultat no fos tant ampli.
La tarda ha estat d'hivern no sols per data sinó per temperatura, i el ventet també ha acompanyat. L'entrada a la Sta. Creu potser ha estat la pitjor de la temporada, i el més positiu, el que representa la foto de portada: Solidaritat i companyerisme amb Sergio.
Els gols s'han distribuit equitativament: 3 a cada part. Al minut 11, el primer ( amb possible fora de joc, això sí ), sacada d'una falta que pentina el davanter calero i la pilota entra llepant -però llepant- el pal dret de la porteria de Pau que, tot i l'estirada, entra ( foto ). El segon, al minut 16 ( foto ) i el tercer, de falta, amb un gran xut.

La segona meitat " más de lo mismo ", tres gols més dels de  l'Ametlla, als minuts 15, 20 i 44. El Cata, en un parell d'ocasions -una a cada meitat- hagués pogut reduir diferencies. La més clara, a la segona, d'Aleix A. ( foto ). L'arbitre, un cop més, ha fet tots els possibles, i ho ha aconseguit, no semblar gens casolà. Sense que, per altra banda, a l'Ametlla li faci falta cap ajuda extraordinària. De ben segur que acabarà emportant-se el campionat.

A la segona part han anat entrant Alfonso, Dani, Herrero, Pani i D. Del Cerro.
Més fots....................................................Aquí

dissabte, 21 de gener del 2012

Catalònia 0 Sta. Bàrbara 2

Res que no s'hagi viscut abans....

Dos ocasions clares a la primera part del Sta. Bàrbara i dos gols.
Avui, era un partit important d'allò més de cara a les aspiracions  de la temporada i, a partir d'ara, cada partit, una final. Tot just avui s'acabava la primera volta i era un bon moment per a confirmar la millora dels últims partits. A més a més davant d'un rival on es podia guanyar perfectament; i és en estos partits assequibles que s'ha de guanyar. La conseqüència a la classificació del resultat d'avui és que podent estar a 2 punts ( abans del partit la diferencia era de 5 ) ara, la diferencia és de 8.
Encara que comença a semblar un tòpic, el bo del cas és que d'ocasions, tant a la primera part com a la segona, n'hi han hagut de sobres per a poder empatar i inclús guanyar el partit. Al últim quart d'hora sobre tot.

El marcador s'hagués pogut inaugurar abans dels primers 15/20 minuts de partit, dos internades per la banda i les corresponents centrades que no trobaven rematador, i una pel mig. Qui sí que ho han fet però, han estat els de la plana: minut 27, una bona combinació que han pogut rematar molt prop de porteria ( foto ).
Tres minuts més tard ( es complien exactament els 30 ) en una sacada de banda, arriba la pilota al davanter desmarcat que remata, toca a la panxa de Jorge i entra. ( tot això en versió d'un que estava a 2 metros de la jugada ).
A la represa el domini s'ha incrementat, al Sta, Bàrbara lògicament el resultat ja li anava bé, les ocasions sovintejaven davant el porter rival, un parell de xuts de Francesc ( foto ), una surt fora, l'altra l'atura el porter ( foto a Picasa ). Aleix A. també el faria lluir-se; el cas és que, quan no la falta de punteria, el pur desencert, el marcador no s'ha mogut.

La  mala sort ha acompanyat al llarg del partit que, juntament amb l'àrbitre -es pot dir que precisament casolà no ha estat- i el desencert propi davant la porteria contraria,  han fet que ni un punt es quedes a la Sta Creu. Quan més falta feia.

Al llarg de la segona meitat han entrat: Tomàs, Aleix A., Herrero i Pani.
Ah, i la setmana que ve, el líder. Com diu Albert Giné ( Puça ) :
           " Vamos a muerte "

Més fotos..........................................................cliqueu

diumenge, 15 de gener del 2012

Ulldecona 1 Catalònia 1

S'han escapat 2 punts
És molt positiu que després de quatre jornades segueixi la ratxa i els resultats continuïn sent favorables. Avui però, vist el partit, calia esperar millor sort i el fruit ben ve podia haver estat la victòria. No ha pogut ser, però l'important és sumar.

La primera meitat, tret d'alguns moment concrets, ha estat dominada pel Cata. Així, al minut 14, C. Asín, ha xutat des de més enllà de l'àrea gran i ha obligat al porter rival a fer una bona intervenció ( foto ). Hi haurien un parell més d'ocasions encara que no tant clares. Més que per ocasions claríssimes, per domini, a la mitja part, és podia haver arribat amb algun gol a favor. l'Ulldecona no semblava oferir massa perillositat.

A la segona part el joc s'ha anivellat una mica, i al mig del camp no es recuperaven tantes pilotes com els darrers partits. Al minut 15, Antoni entrant per la dreta arribà prop la porteria i, d'un xut prou potent, marca el primer ( foto ). 7 minuts més tard empatava  l'Ulldecona en una jugada poc afortunada per al Cata,  rebutja Pau i li fa cap al davanter ulldeconenc que marcava sense problemes ( foto ). L'entrada de Tomàs, pocs minuts després, ha donat el necessari dinamisme a la davantera i en un parell d'intervencions en les que ha participat, ha provocat dos clares ocasions acabant en dos centrades que ha tallat in-extremis la defensa.

Amb l'empat, les ocasions continuaven i, tot i que les més clares eren dels jesusencs, els del Montsià també en tenien alguna que altra.  A pocs minuts del final l'àrbitre ha senyalat un fora de joc inexistent afavorint a l'Ulldecona de manera descarada. No sé si voluntària. El marcador ja no es mouria i, com es deia abans, "repartiment de punts". Avui dia ja no es pot dir, ara, n'hi ha un que es perd.

A més de Tomás, a la segona meitat, també entraria Alfonso.

Continuen les bones sensacions
Per a mi, i per a tots els que he pogut escoltar, el resultat d'avui és del tot curt. I la paraula que millor definís el partit és vibrant.
Ha hagut de tot, gols, una mica de patiment, incertesa, lluita,  perseverança etc. amb un sabor de boca que, al final, el de menys era el resultat.

Es complia el segon 30 quan Dani ja tenia la primera ocasió de gol que aturava el porter. Continuarien les oportunitats de marcar però no ha estat fins el minut 26 quan, també Dani, de corner directe, el mateix porter s'ha vist sorprès per la sacada i després de tocar la pilota ha acabat entrant ( foto ). Al minut 35 arribava el primer de L'Horta en un rebuig de la defensa que aprofitava per afusellar sense problemes. Uns minuts més tard, l'1-2, corner, una mica de falta d'enteniment a la defensa i el jugador de l'Horta que la pentina. Les ocasions locals havien estat més que suficients per a que el marcador senyales, com a mínim, un resultat tot just a l'inrevés del que marcava. Ocasions d'Alfonso i C. Asín en xuts des de fora l'àrea que el porter aturava i un d'Antoni que surt llepant el travesser ( foto ).
A la segona meitat tot i que els minuts avançaven i el gol no arribava, tothom continuava amb les mateixes ganes de capgirar el marcador, i el que és més important, amb la confiança i seguretat de que podia passar. Ha sigut al minut 20 quan Masip ens ha sorprès amb un xut que ha  engaltat de mitja volea des de més enllà de l'àrea i que ha entrat per l'escaire.

Finalment, no ha pogut ser, a pesar de la pressió i insistència, el 2 -2 ja no s'ha mogut, malgrat que, Francesc, desaprofitaria una ocasió franca des del punt de penal en un xut que anar fora, i a un minut dels 90, Antoni, en una entrada per la banda esquerra arribava pràcticament a l'àrea menuda i, amb l'esquerra, xutava a un porter que acabaria d'arrodonir una bona actuació. .

S'ha jugat per a guanyar, i s'ha empatat. Res a dir.
A la segona part entraven Francesc i Aleix A.