diumenge, 19 de desembre del 2010

Com sigui que la competició s'atura fins l'any nou..


.

Sant Jaume 2 Catalònia 0


Partit en blanc i negre ( com la foto )

El d'aquesta tarda era un partit important de cara a les aspiracions de finals de temporada i no acabar despenjats dels llocs de dalt, encara que els resultats d'avui dels equips que espentegen fort per darrera, tret del Remolins, han estat més positius que negatius de cara als interessos del Cata.
Lògicament no calia oblidar que el Sant Jaume era ( i és ) lider destacat i que nomes ha perdut un partit a casa precisament contra el Godall, segon a la
taula ( què avui a perdut a casa ) i un parell d'empats, per tant, al seu camp era força difícil puntuar.
A la primera part, igual un com l'altre equip, els ha costat entra al partit i d'ocasions no n'ha hagut d'importants per inaugurar el marcador. Es podria dir que el Cata en determinades fases d'este prime
r temps ha aconseguit imposar-se lleugerament, però no ha passat de ser un miratge. Tant és aixi que uns minuts abans del descans, en una pilota que el rival recuperava al mig del camp per la banda dreta de l'atac, de xut creuat aconseguien el primer gol ( foto ) .
A la segona meitat, el començament no era gaire esperançador, passes que no arribaven a destí, pèrdues de pilota i poques arribades a porteria, els que hi arribaven eren els santjaumeros que, en una d'estes, al
miut 20 aprox., feien el segon ( foto ) i encarrilaven de manera definitiva el partit al seu favor. Els liders n'han tingut una altra de clara que *Pau ha tret en una gran estirada. El Catalónia també ha tingut un parell d'ocasions: En una sacada de falta que Alfonso no ha encertat a rematar ( foto ) i una altra de llançament de falta de Francesc que ha tocat al pal. ( foto ).
A la segona part han entrat Herrero i Marc per Sergio ( lesionat ) i Alfonso.


*Ves per on, Pau, tinc fotos dels gols i de la parada no. Avere si se't ocorrerà posar un dels gols al facebuc.

Més fotos...........................................................
Picasa

Juntament amb les fotos del partit n'he posat unes altres d'Edu Albacar, jugador de Sant Jaume d'Enveja, que ara juga amb l'Elx i que els dos equips l'hi han fet un passadís i la junta l'hi ha entregat uns records. Albacar ha jugat, entre altres, en l'Espanyol B, Alaves, Novelda, Alacant, Hercules, Rayo Vallecano i Elx.

dissabte, 11 de desembre del 2010

Catalònia 5 Tivissa 1


La més gran golejada de la temporada
( de moment )

En una tarda en que el fred acompanyava prou, els del Cata, avui dirigits per Manel Canalda, han estat capaços de fer-ne 5 . Tot i que, sense desmerèixer el rival, el Tivissa està en llocs de descens. El partit, per als interessos verds i blancs, no començava tot el bé que calia esperar, però; al minut 2 els de la Ribera aconseguien marcar després del llançament d'una falta que el davanter rematava sense cap oposició ( foto ). L'empat no es feia esperar i arribava en un xut d'Alfonso que entrava fregant el pal esquerre del porter ( foto de dalt ), més tard, Leandro, aprofitant una bona passada entre línies, feia el segon i confirmava la remuntada momentània que, a la segona meitat s'acabaria de confirmar.


Efectivament, al tornar del descans, amb la incertesa d'un resultat ajustat que no permetia la tranquil·litat, han anat passant els minuts fins al 12, quan Antoni després d'una paret amb Tomás marcava el tercer del Cata. Amb el marcador clarament a favor és quan s'ha vist millor joc, aixi, producte d'aquest i de les continues arribades , al minut 22, el Tivissa ha comés un penal sobre Antoni que Pons ha transformat en el 4-1. ( foto ) El cinquè i definitiu també l'ha marcat Antoni que, davant la mitja sortida del porter, li ha col·locat a la seua dreta .

Mai me'n recordo de posar els canvis, avui sí: A la segona meitat han entrat Herrero, Pons, Pani i Marc en substitució de Dani, Aleix, Alfonso i Francesc



Més..................................................... fotos

**********************************************



del primer equip contra La Senia ( 4-0 )

.

dilluns, 6 de desembre del 2010

Torneig aleví poble de Jesús

Fent una excepció en el que és la raó de ser del bloc, faig esta entrada amb motiu de la celebració del torneig de futbol aleví que, per tercera vegada consecutiva, ha organitzat el Jesús Catalònia. El motiu s'ho val.
Aquest any hi han participat els següents equips:
Espanyol, Valencia, Tortosa, Ebre Escola, Saragossa, Barcelona, Rapitenca, Catalònia
El partits s'han disputat de 25 minuts, i de manera consecutiva s'han anat succeint amb una perfecta organització, a la que cal felicitar i encoratjar de cara a la quarta edició.

Jugadors de l'Espanyol que han rebut el trofeu de mans del responsable d'esports de Jesús, José Sales.

Els resultats de tots els partits disputats a la lligueta classificatòria per a les semifinals, han estat aquests:


Cal destacar que el Barça no s'ha classificat per a la semifinal en haver empatat amb la Rapitenca ( 1-1 ) i, per millor balanç de gols, s'han classificat els del Montsià.
Així, i d'acord amb aquests resultats, les semifinals les han disputat València-Saragossa i Espanyol- Rapitenca. Tots dos han acabat en empat i a la tanda de penals s'han classificat l'Espanyol i el Saragossa.
La final, jugada en dos parts de 15 minuts, se l'emportat amb tot mereixement l'Espanyol, amb el contundent resultat de 4-0 que, si li afegim que feia 10 minuts havia acabat de jugar una semifinal molt disputada amb la Rapitenca, doble merit per als periquitos què, a més a més, ha revalidat la consecució del trofeu. Felicitats.

Jugadors del Saragossa després de rebre el trofeu de 2on classificat per part del president del Catalònia Francesc Subirats

Val la pena destacar la bona actuació de la Rapitenca,
que ha deixat ven alt el pavelló ebrenc


Gran part dels participants al torneig, al final de la jornada.

Aquí deixo unes fotos de la jornada esportiva i festiva.
//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Ressò Webs dels finalistes ESPANYOL i SARAGOSSA
//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

diumenge, 5 de desembre del 2010

Godall 2 Catalònia 1


..Quan l'empat hagués estat el més just

Visita a casa del co-lider i tercera derrota de la temporada ( Benissanet, Arnes i Godall ) , derrota inesperada si ens atenem a com ha anat transcorre-gen el partit. Era al minut 15 de la primera part quan Leandro de cap anotava pel Cata ( foto de dalt ), després d'un parell de bons atansaments a la porteria godallenca. La primera part, i en una tònica que s'ha mantengut al llarg de tot el partit, les ocasions davant la porteria contraria han estat més nombroses per part del Catalònia. Els del Montsià insistien en busca de l'empat. Pau feia una bona parada a un xut de molt prop, ( foto ) i Adrià treia una pilota prop la línia de gol ( foto ) Finalment, però, el Godall aconseguia marcar en una incursió per la seva banda dreta, després d'una pèrdua de pilota al mig del camp. En aquest marcador s'arribava al descans, amb la fonamentada esperança de poder aguantar la segona part, tot i la pegada i perillositat de les arribades del Godall, encara que molt esporàdiques.
La segona començava, si fa o no fa, com els primers 20 minuts de la primera part, controlant el partit fins que el Godall ha anat equilibrant el domini i responement amb aproximacions perilloses, en una d'aquestes arribaria el 2-1. Les ocasions s'han succeït de manera alternativa però seguint amb la balança, quant a quantitat, a favor del Cata. El Godall, cal reconèixer que, tot i l'expulsió d'un jugador, per doble amonestació, potser ha estat llavors quant millor ha jugat i més ocasions ha tingut. Amb tot, un defensor del Godall també salvava un gol baix la mateixa línia de gol ( o era després la línia? ), amb el porter batut ( foto ). A les acaballes, cap d'Alfonso, incursió d'Antoni per l'esquerra i alguna que altra oportunitat de Leandro i Tomas però que no ha passat d'aquí.


Una vegada més, ens heu tornat a deixar amb la mel als llavis.



Aquí teniu més - i millors- fotos